Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra de l’Anoia impulsa accions per ajudar a les empreses a internacionalitzar-se en el marc de la crisi sanitària

Els tallers són totalment gratuïts i els conduirà un especialista en internacionalització que oferirà una diagnosi sobre les oportunitats de negoci a les empreses participants.

La Cambra de l’Anoia posarà en marxa cada divendres una sessió de treball virtual per diagnosticar el potencial que tenen les pimes del territori a escala mundial i oferir recomanacions personalitzades sobre internacionalització a les empreses que hi participin. Concretament, aquest mes els tallers virtuals es celebraran els divendres 21 i 28 de maig.

A través d’aquests tallers gratuïts i participatius, la Cambra de l’Anoia, vol col·laborar en la creació d’un teixit empresarial fort a la comarca que tingui la mirada posada en la internacionalització dels seus productes, i que tingui eines per recuperar-se de la crisi econòmica derivada de la Covid-19.

Les sessions tindran una durada de dues hores i sempre es treballarà per grups reduïts d’empreses. A cada taller, un consultor homologat i especialista en internacionalització empresarial realitzarà la diagnosi de les empreses participants i oferirà reflexions sobre el potencial que tenen els seus productes per obrir-se a nous mercats.

Els tallers tenen places limitades i tots els participants rebran, una vegada inscrits, un enllaç per a registrar-se a la plataforma de treball de manera individual.

Més informació i inscripcions aquí.