Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra de l’Hospitalet ofereix un cicle de jornades per impulsar l’activitat empresarial

El format de les jornades serà presencial i vol ser un punt de connexió entre els empresaris del territori.  

Sota el títol Cercle de Jornades Empresarials Presencials a L’Hospitalet, la Cambra de l’Hospitalet donarà el tret de sortida dimecres vinent a un nou cicle de conferències mensuals que té com a voluntat facilitar les eines per reactivar i impulsar l’activitat empresarial que ha pogut quedar tocada per l’impacte de la Covid-19.  

Les jornades, que se celebraran a les oficines de la Cambra de L’Hospitalet situades a l’edifici de la Gornal Activa, seran presencials. Des de la corporació es pretén apostar per aquest format i contribuir així a explotar els beneficis que ofereix networking presencial entre el conjunt del teixit empresarial.  

La temàtica que donarà contingut al cercle de xerrades serà polivalent i girarà al voltant de tots aquells temes que són tendència o generen interès entre el teixit empresarial. Algunes de les propostes que el calendari contempla a data d’avui són les tècniques de neurovendes, que es dura a terme el proper mes d’octubre, les deduccions fiscals, al novembre, i el funcionament dels fons Next Generation EU i l’oportunitat que confereix per a les pimes, que se celebrarà el 2 de desembre. 

Exportar en temps de pandèmia, la primera jornada del cicle 

Tanmateix, la primera jornada que donarà el tret de sortida a aquesta iniciativa cameral estarà dedicada a la internacionalització empresarial. Concretament, la primera trobada buscarà reflexionar sobre com ha impactat la pandèmia en les activitats de comerç internacional de les empreses i les noves alternatives i oportunitats que es plantegen per fer negoci internacional a l’abast de les empreses. 

L’activitat es durà a terme a les oficines de la Cambra de L’Hospitalet, a la Gornal Activa, el proper dimecres, 29 de setembre, a les 9:15h i les inscripcions ja estan obertes a l’espai web de la Cambra. 

 

Inscripcions a: https://ja.cat/jornadesLHospitalet