Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra del Berguedà comptarà amb una oficina d’Asencat per assessorar les empreses

L’associació assessorarà el teixit empresarial de la comarca i contribuirà al foment de l’emprenedoria i el desenvolupament de nous negocis.

La Cambra del Berguedà comptarà amb una oficina d’Asencat per donar suport al  teixit empresarial del territori. Així ho han materialitzat amb un acord el president de la delegació, Joan Boix, i el president d’Asencat, Francesc Turró. La nova oficina estarà en mans de l’assessor sènior d’Asencat Xavier Francàs, recolzat per les oficines de Barcelona i, especialment, d’Osona.

Mitjançant aquest acord, la Cambra del Berguedà potenciarà la millora de la tasca de promoció, assessorament i ajut a tot lempresariat del territori, així com el foment de lemprenedoria i el desenvolupament de nous negocis.

Asencat és una associació sense ànim de lucre formada per voluntaris professionals, empresaris, directius o responsables d’empreses que ofereixen assessorament a empreses i entitats a  Catalunya. A banda de l’àmbit de la consultoria, Asencat també ofereix formació sobre emprenedoria i empresa i col·labora amb institucions privades i  públiques, administracions i escoles de formació.

Asencat en l’àmbit social treballa amb entitats del Tercer Sector per oferir programes de formació en habilitats personals i competències a persones que volen accedir al mercat laboral, que corren risc d’aïllament per edat o solitud o que es troben en risc d’exclusió social. També col·labora amb l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona.

Com a entitat col·laboradora de les Cambres catalanes, Asencat presta la seva xarxa d’assessors per a la campanya Que Cap Empresa Tanqui, engegada pel Consell de Cambres per ajudar empreses que s’havien vist afectades econòmicament per la crisi sanitària.