Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra del Garraf i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes tanquen amb èxit la primera edició dels SuPeRbons repartint més de 80.000 euros

La iniciativa dirigida a incentivar el comerç local s’estima que hagi generat un volum de negoci d’aproximadament uns 200.000 euros als establiments del municipi.

La campanya SuPeRbons 2022, impulsada per la Cambra del Garraf i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, tanca amb èxit rotund i exhaureix durant els primers cinc dies els 80.760 euros previstos en format de bons de descompte als comerços locals del municipi. S’estima que la iniciativa haurà generat un volum de negoci d’aproximadament uns 200.000 euros als establiments comercials del municipi.  

L’acció, que compta amb el suport de les associacions de comerciants Fem Ribes, UCER i Mercat La Sínia, té com a objectiu fomentar el teixit comercial i de proximitat de Sant Pere de Ribes, en uns moments on el preu de la cistella s’ha vist afectat per la inflació i tant la població com l’empresariat local n’està patint els efectes sobre els hàbits de consum. Paral·lelament la iniciativa ha contribuït a reforçar la identitat del comerç local sota una mateixa plataforma i imatge en comú, la dels SuPeRbons, i promocionar els establiments participants. 

Concretament, els bons han permès a les persones usuàries gaudir d’un descompte de 10 euros en les compres d’un mínim de 20 euros en qualsevol dels establiments adherits a la campanya. La promoció ha estat oberta a tot el públic, amb una descarrega màxima de 3 bons per persona disponibles a la pàgina web habilitada per part del consistori local.  

Tant l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes com la Cambra Garraf, així com les associacions de comerciants locals,  celebren els resultats positius d’aquesta campanya pionera i l’impacte econòmic que beneficiarà la temporada de tardor que tot justa ara comença pel comerç local.