Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra del Garraf inaugura el programa d’oferta formativa pel proper semestre

D’entre la programació d’enguany hi destaquen els cursos dedicats a gestionar l’eina de visualització de dades Power BI, a millorar les habilitats en Excel o actualitzar els coneixements en matèria reguladora d’exportacions, entre d’altres.

 

Gairebé una desena de cursos integren la nova oferta formativa de la Cambra del Garraf per al proper semestre 2022-2023. Concretament, la programació presentada avui per la corporació territorial ofereix una àmplia selecció de programes formatius dirigida a fomentar el desenvolupament del conjunt de l’empresariat, així com també dels autònoms/es i de la comunitat emprenedora.  

En aquest sentit, d’entre tot el conjunt de cursos disponibles que s’ofereix a partir de finals de setembre hi destaquen els tallers formatius dedicats a gestionar l’eina de visualització de dades Power BI, a millorar les habilitats en Excel o actualitzar els coneixements en matèria reguladora d’exportacions.

Cal destacar que la darrera edició formativa de la Cambra va tancar amb uns resultats positius per la comarca. En total, la territorial del Garraf va divulgar cinc cursos que van contribuir a adquirir coneixements a més d’una desena professionals en matèria de digitalització, comerç internacional, producció i logística, entre altres àmbits.