Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra del Garraf presenta el programa Kit Digital al teixit empresarial de la comarca

El programa ja ha obert el segon segment de finançament amb ajudes de fins a 6.000€ per a empreses de 3 a 9 treballadors/es que busquin implementar solucions digitals d’entre un gran catàleg de propostes.

Kit Digital

La Cambra del Garraf, en col·laboració amb Node Garraf, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, organitza una jornada per tractar solucions digitals pel teixit productiu i donar a conèixer les línies de subvencions que l’entitat cameral té actualment actives a través de l’oficina Acelera Pyme. La cita es durà a terme el proper dimarts, 13 de setembre, a l’Edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú, a les 11:30h, i estarà oberta a tots els empresaris/es i autònoms/es de la comarca.

En aquest sentit, durant la sessió es posarà el focus en el Kit Digital, un programa finançat amb fons Next Generation EU que té com a objectiu accelerar la transformació digital empresarial a través de subvencions directes. Concretament, la iniciativa permetrà implementar solucions digitals d’entre un gran catàleg de propostes que van des del disseny de pàgines web i comerç electrònic, a plans de màrqueting digital i ciberseguretat, entre d’altres.

Les empreses assistents rebran informació sobre el programa, les seves característiques i els serveis d’assessorament i de back office que els ofereix la Cambra des de l’oficina Acelera Pyme, tant per a les que vulguin accedir a les ajudes com les que vulguin ser proveïdores tecnològiques del programa i fer arribar les seves solucions i serveis a altres companyies.

Així mateix, s’informarà sobre les convocatòries del programa, que ja ha obert el segon segment de finançament ofereix ajudes de fins a 6.000€ a les empreses d’entre 3 i 9 treballadors/es per implementar solucions digitals.

Inscripcions: https://bit.ly/3Qm9yCu