Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra del Maresme presenta la Xarxa de Negocis Cambra

Actualment, l’equip de la Xarxa de Negocis, que representa la comarca, està format per 30 representants dels sectors necessaris per generar oferta i donar resposta a la demanda del mercat.

La Cambra del Maresme ha presentat el nou servei de la Cambra de Comerç de Barcelona: la Xarxa de Negocis Cambra. Amb aquesta proposta, la cambra territorial vol promoure les sinèrgies entre el teixit empresarial maresmenc i una economia que assoleixi l’èxit gràcies a la col·laboració.

En aquest sentit, la Xarxa de Negocis Cambra es tracta d’una comunitat empresarial que posa a disposició de l’empresariat local una eina que servirà per impulsar els seus negocis. Aquest espai s’ha dissenyat perquè els empresaris i empresàries creïn sinèrgies i estableixin ponts amb altres negocis de la zona, per així potenciar la seva rendibilitat i competitivitat al mercat.

Per fer-ho, la Cambra del Maresme ha creat un equip de treball a la seva àrea d’actuació, on s’hi representaran els diversos actors empresarials necessaris per generar oferta i donar resposta a la demanda del mercat. Actualment, a l’equip de la Cambra del Maresme ja s’hi han inscrit 30 membres, els quals cadascun representen diferents sectors de l’economia comarcal. Els equips estan coordinats per un grup executiu que promou les interrelacions; col·labora en l’estudi dels negocis generats entre els membres; dinamitza l’entorn empresarial del territori de la Cambra del Maresme, i dona suport als membres perquè assoleixin els seus objectius.

La fita de la Xarxa de Negocis Cambra és que l’empresariat que s’hi adhereixi pugui incrementar fins a un 20% el seu negoci a l’any, segons l’activitat que representi. Per aquest motiu, els equips compten amb un seguit d’activitats promotores d’aliances entre els membres participants. En primer lloc, la xarxa compta amb reunions setmanals presencials d’1 hora i mitja on els membres intercanviem negocis i col·laboren conjuntament. A més, la comunitat també compta amb una aplicació pròpia, un entorn privat i exclusiu per als membres, per dinamitzar l’intercanvi de negocis. I per últim, i per crear sinèrgies amb altres membres del mateix sector d’altres xarxes territorials que les Cambres hagin posant en marxa, s’organitzaran esdeveniments sectorials.

D’aquesta forma la Cambra del Maresme intensifica la seva aposta pel territori posant en marxa una iniciativa que dinamitza el conjunt de l’economia local i contribueix al creixement i la competitivitat dels negocis del territori.