Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra del Vallès Oriental i l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès s’uneixen per fer créixer el teixit industrial

Totes dues entitats col·laboraran en l’impuls d’actuacions conjuntes i compartiran avantatges en benefici dels seus afiliats.

La Cambra del Vallès Oriental i l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès (AIBV) han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’impulsar actuacions conjuntes, compartir avantatges en benefici dels seus respectius afiliats i afavorir les seves iniciatives, així com treballar de la mà per a la projecció econòmica, creixement industrial i social de l’entorn.

El text de l’acord ha estat signat aquest dimecres pel president de la Cambra del Vallès Oriental, Jaume Aragall, i el president de l’AIBV, Joan Moretó, a la seu de l’Associació, situada a Sant Fost de Campsentelles. A l’acte també hi ha assistit el director general de l’AIBV, Carles Rico.

Totes dues entitats s’han compromès a treballar plegades en benefici de les empreses del Baix Vallès. Així, els socis de cadascuna de les dues organitzacions podran participar a actes oberts com conferències, tertúlies, cicles temàtics i reunions congressuals convocats per l’altra entitat.

Amb aquest conveni de col·laboració, la Cambra del Vallès Oriental reforça un altre cop la seva presència en el territori i es posa a disposició d’una entitat local amb molt impacte a la comarca. Per així, impulsar el teixit econòmic i industrial vallesà, després de l’embat econòmic de la Covid-19. L’AIBV és una associació amb forta influència a Mollet, Martorelles, Sant Fost, Parets, Montmeló i Montornès, que agrupa un potencial de més de 14.000 treballadors, i genera prop dels 2.200 milions d’euros en facturació.

El conveni signat entre la Cambra del Vallès Oriental i l’AIBV tindrà una vigència de 4 anys, ampliable anualment un cop esgotat aquest termini.

La corporació obre les portes del nou Punt de Servei a Parets del Vallès

Amb tot això, cal fer esment, que la signatura d’aquest conveni materialitza l’aposta de la corporació territorial pel territori del Baix Vallès. De fet, ahir l’entitat va obrir les portes del nou Punt de Servei situat a Parets del Vallès. A través d’aquest espai es preveu millorar la cobertura de la corporació al territori i oferir un catàleg de serveis més ampli pels empresaris/es i autònoms/es.