Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra del Vallès Oriental i l’Ajuntament de Sant Celoni promouen l’accés dels joves al món laboral

Concretament, ambdues corporacions han format a més d’una vintena de joves, entre 18 i 29 anys, en auxiliars de magatzem.

Entrega de diplomes de la formació d'auxiliar de magatzem impartida per la Cambra del Vallès Oriental amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Celoni

Més d’una vintena de joves, entre 18 i 29 anys, han obtingut formació en auxiliar de magatzem gràcies a una formació impartida per la Cambra del Vallès Oriental amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Celoni. Concretament, el curs d’una durada de 125 hores ha permès a l’alumnat obtenir el carnet oficial apilador – grua vertical – carretó, la titulació de mosso de magatzem i la titulació d’habilitats transversals.

En aquest sentit, durant el procés formatiu s’han treballat les operacions bàsiques i habilitats socials a la feina, els sistemes d’identificació, localització i seguiment de mercaderies – Picking, el carnet frontal-transpalet elèctrica i apiladora, entre altres continguts. A més, el programa també contempla la realització de pràctiques en una planta industrial local.

Aquesta setmana s’ha celebrat l’acte de lliurament de diplomes a l’alumnat de la formació, que ha comptat amb l’alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, i els regidors de Promoció Econòmica, Josep Maria Gayolà, i el de Comunicació, Jordi Clopés.

La formació, que ha permès promoure i facilitar l’accés dels joves al món laboral, ha estat possible gràcies als programes de Garantia Juvenil i Vaig per feina del Programa Integral de Cualificación y Empleo – PICE que es gestiona la Cambra del Vallès Oriental, i que en aquesta ocasió ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Santi Celoni.