Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra d’Osona decideix no celebrar el tradicional Dia de la Cambra com a acte de responsabilitat davant la situació actual

Per contribuir a superar aquesta situació econòmica s’està intensificant el suport i assessorament a tot el teixit empresarial des de l’emblemàtic edifici El Sucre.

Cada any la Cambra i totes les cambres territorials celebren el tradicional Dia de la Cambra. Enguany la Cambra d’Osona ha decidit no celebrar aquest dia com a acte de responsabilitat davant la situació sociosanitària actual.

Aquest any la Cambra d’Osona hagués celebrat la seva vint-i-quatrena edició del Dia de la Cambra i malgrat que no es pugui fer un acte com en els anys anteriors, vol guardonar de manera simbòlica a totes les empreses i autònoms de la comarca, que són els veritables protagonistes en aquest moment tan delicat.

Així mateix, la Cambra d’Osona està intensificant, des de la seu ubicada a l’emblemàtic edifici El Sucre, tots els serveis i assessorament necessari per ajudar les empreses i autònoms a superar els efectes econòmics derivats de la Covid-19.