Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra fomenta l’emprenedoria a la Formació Professional

El programa Export Manager 2.0, una nova eina a l’abast de les pimes.

09/03/2014

La Cambra de Comerç de Barcelona participa en el programa europeu Ent-teach.eu per fomentar l’emprenedoria entre els alumnes de Formació Professional. Amb aquesta iniciativa es vol formar i motivar els estudiants perquè valorin l’emprenedoria com una possible sortida laboral; ajudar-los a desenvolupar els seus projectes empresarials; i mostrar-los que crear la seva pròpia empresa també és una sortida professional real.

Es tracta d’una plataforma gratuïta que, a través d’Internet, posa a disposició de professors de FP i formadors els materials i les eines necessàries relacionades amb diferents aspectes de l’emprenedoria i les start-up; amb activitats pràctiques; vídeos; casos d’èxit i eines d’autoavaluació, per treballar des de dins fora de les aules. Els recursos estan disponibles en sis llengües diferents.

La Cambra de Comerç de Barcelona també participa en el projecte de formació europeu, Export Manager 2.0 (EM2.0), en el marc del programa ‘Lifelong Learning Programme’, que té com a objectiu crear un curs de formació –adaptat a les noves dinàmiques d’exportació- adreçat a les noves generacions d’export managers, export consultants, empreses i centres de formació.