Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra guardona 147 empreses com a reconeixement a la seva trajectòria

Les empreses, amb una trajectòria d’entre 50 i 200 anys, han rebut el reconeixement per part d’Andreu Mas-Colell i Miquel Valls.

29/10/2015

La Casa Llotja de Mar s’ha tornat a vestir de gala per retre homenatge a totes aquelles empreses que aquest any fan un aniversari rellevant (50, 75, 100, 125, 150, 175 i 200 anys). El marc ha estat el tradicional Dia de la Cambra, que enguany ja arriba a la seva dinovena edició, i en el que 147  empreses de la demarcació de Barcelona han rebut el guardó que atorga la Cambra de Comerç de Barcelona en reconeixement al seu esforç i consolidació en el temps. La cloenda de l’acte ha anat a càrrec del Conseller d’Economia en funcions, Andreu Mas-Colell.

Enguany, de totes les empreses i institucions premiades, destaca el 200è aniversari de la ja citada Escola Pia de Sant Antoni, per ser la guardonada més antiga d’aquesta edició, el 175è de la Serralleria Cruells i Unión Suiza, el 150è de la Perfumeria Cal Gaspar, i els 125 anys d’Elvira Servitja Vives, Empreses Masiques 1890, Estanc Mateu, Grobelastic, Guerin, Joieria Climent 1980, Perfumeria Vall i Sucesores de A. Navarry. En reconeixement a la seva llarga trajectòria, aquestes empreses també han estat obsequiades amb el carnet de Soci Business del Club Cambra, que possibilita l’entrada gratuïta a 10 Dinars Cambra, així com descomptes exclusius en serveis a les empreses.

D’aquesta cita anual, Miquel Valls destaca la longevitat de les empreses gràcies a empresaris que amb visió de futur i valentia han transmès aquests valors a les noves generacions i les han fet arribar encara més lluny.