Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra guardona 7 empreses en el Dia de la Cambra al Vallès Oriental

UDON, Saria, Textron Plimon, Estabanell y Pahisa Energia, Sorbos, Fundació Balonmano Granollers i Euromed, les guardonades

Fotografia conjunta de les 7 empreses guardonades en el Dia Cambra Vallés Oriental

Barcelona, 20 de novembre de 2018.- La delegació al Vallès Oriental de la Cambra de Barcelona celebrarà el Dia de la Cambra, l’acte més emblemàtic de la delegació que enguany, després de quatre anys, torna a reunir els empresaris de la comarca i a retre homenatge a les millors iniciatives empresarials.

Sota la conducció del presentador Eloi Vila i en un Teatre Auditori de Granollers vestit de gala, el president de Barcelona Tech City i cofundador d’Antai Venture Builder (Wallapop, Cornerjob, Glovo JustBell, Deliberry), Miguel Vicente, oferirà una ponència centrada en l’emprenedoria. Amb el títol “Emprendre en el context de la revolució digital” el ponent aprofitarà la celebració del Dia de la Cambra per destacar tot el que aporta la revolució digital a l’hora d’iniciar un camí d’emprenedoria.

El president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, i el president de la Delegació al Vallés Oriental, Carles Ayats, seran els encarregats d’obrir la celebració. Ambdós agrairan la participació empresarial en aquest acte i felicitaran a totes aquelles empreses que avui la delegació de la Cambra ha decidit guardonar, ja sigui per la seva trajectòria com per la seva iniciativa professional.

A més, com a novetat, durant l’edició d’enguany, fins a sis centres educatius hi seran presents per tal de debatre amb Miguel Vicente el futur de l’emprenedoria a Catalunya. Els centres són MBA UVIC Campus UVIC Granollers, Teknós UGranollers vinculat a la UVIC-UCC, l’Institut Carles Vallbona, l’Escola Pia, EDUCEM II i l’Escola Municipal del Treball. L’acte el clourà l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

 Premis Cambra

Concretament, la delegació lliurarà els premis Cambra a les empreses del Vallès Oriental guardonades en l’àmbit del sector serveis, empresa industrial, comerç i distribució, innovació, emprenedoria, responsabilitat social corporativa i internacionalització. Els guardons destacaran tant aquelles organitzacions que contribueixen al creixement del teixit econòmic de la comarca del Vallès Oriental com aquelles que actuen sota principis de responsabilitat i compromís amb el territori.

El premi a l’empresa de serveis serà entregat pel president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, a UDON Noodle Bar & Restaurant, la cadena líder de restauració asiàtica, amb més de 50 establiments i prop de 800 treballadors arreu del territori espanyol, Portugal i Andorra, que ofereix una dieta equilibrada i saludable, utilitzant ingredients ecològics, frescos i de proximitat.

Per la seva banda, el president de la delegació, Carles Ayats, atorgarà el premi empresa industrial a l’empresa Saria Group, empresa líder nacional en el reciclatge i valorització de subproductes animals, que centra la seva activitat en l’economia circular amb la finalitat de generar seguretat i valor afegit a la cadena agroalimentària.

L’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, lliurarà el reconeixement en matèria de comerç i distribució a l’empresa Textron Plimon, una empresa familiar catalana amb més de 40 anys d’experiència en la producció d’olis vegetals per a la cosmètica, així com en la distribució d’ingredients pels sectors de l’alimentació, la farmàcia i la química.

En la categoria d’innovació, es premiarà la idea de negoci d’Estabanell y Pahisa Energia, matriu de les empreses del grup Estabanell. L’organització ha estat guardonada pel caràcter familiar i de proximitat, i pel lideratge en els canvis constants en quant a la gestió i l’aprofitament sostenible de l’energia.

El ponent convidat a l’acte, l’emprenedor Miguel Vicente, lliurarà el guardó a la millor iniciativa emprenedora del territori. Sorbos MJV  és productora de la primera canyeta del món que es menja i que és 100% respectuosa amb el medi ambient. La innovació ha traspassat fronteres i actualment la companyia vallesana ven les seves canyetes comestibles i biodegradables a tot el món.

En responsabilitat social corporativa, la delegació destacarà el paper de la Fundació Balonmano de Granollers. Una entitat amb molta sensibilitat per la societat del Vallès que busca promocionar la difusió i la pràctica de l’handbol en el territori.

I pel que fa a la categoria d’internacionalització, el jurat ha decidit atorgar el reconeixement d’aquesta edició a Euromed, productor d’extractes vegetals i principis actius per a la indústria farmacèutica i de complements alimentaris. La companyia exporta a més de 35 països i disposa de seus en diversos països com: Alemanya, França i els Estats Units, entre d’altres.