Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra i el Consell Comarcal del Vallès Oriental s’uneixen per enfortir el teixit productiu del territori

Totes dues entitats treballaran conjuntament per afavorir i enfortir un clima a la comarca que afavoreixi la creació de llocs de treball de valor afegit, un creixement econòmic sostingut i la recuperació dels sectors econòmics.

La Cambra del Vallès Oriental i el Consell Comarcal del Vallès Oriental signen un conveni per sumar forces i treballar per consolidar la recuperació econòmica del territori després de l’impacte de la Covid-19.

Ambdues institucions es comprometen a reforçar la difusió dels programes i serveis adreçats que tenen com a finalitat ajudar les empreses en situacions de crisi d’especial vulnerabilitat i complexitat. Tant la Cambra com el Consell també han acordat oferir suport en l’impuls i la promoció de projectes vinculats al Desenvolupament Econòmic Local d’àmbit comarcal o supracomarcal.

L’objectiu és treballar i oferir eines al teixit productiu per revertir l’embat econòmic, que ha provocat la Covid-19 i l’actual inflació, tant pel que fa a l’emprenedoria, la innovació, la internacionalització, els tràmits empresarials, la digitalització i les noves tecnologies.

De fet, aquesta vinculació afavorirà actuacions conjuntes i també permetrà compartir projectes en benefici de les empreses de la comarca, afavorint les seves iniciatives i acompanyant-les en la seva projecció econòmica afavorint el creixement social i econòmic del Vallès Oriental.

L’acord ha estat signat aquest dijous, 12 de maig, pel president de la Cambra del Vallès Oriental, Jaume Aragall, i el president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Emiliano Cordero.