Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra obre una nova consulta per conèixer si la fusió de CaixaBank-Bankia és beneficiosa per a les empreses catalanes

La consulta s’emmarca en una nova Consultes Cambra dirigida analitzar l’impacte de la fusió bancària i la posició de la corporació enfront la creació d’una nova entitat bancària.

14/10/2020

La Cambra de Barcelona ha publicat avui una nova Consultes Cambra per tal de conèixer si la fusió de CaixaBank-Bankia és beneficiosa per a les empreses catalanes i per saber si la Cambra hauria de participar en la creació d’una nova entitat bancària catalana, tenint en compte que la corporació va ser una de les 5 entitats fundadores de la Caixa de Pensions l’any 1904.

Concretament la corporació preguntarà als empresaris i autònoms/es de la demarcació les següents dues qüestions:

Creus que la fusió de CaixaBank-Bankia és beneficiosa per a l’economia catalana, pel teixit empresarial català i, en particular, per la teva empresa?
A
B No
C Ns/Nc

 

La Cambra va ser una de les 5 entitats fundadores de la Caixa de Pensions l’any 1904. Consideres que la Cambra hauria de participar en la creació d’una nova entitat bancària catalana?
A
B No
C Ns/Nc