Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra s’uneix a Google for Work per ajudar les pimes a integrar els últims avenços tecnològics

L’objectiu és dotar les empreses de totes les eines disponibles per potenciar la seva competitivitat. 

29/03/2016

La Cambra de Barcelona ha arribat a un acord de col·laboració amb Google for Work per ajudar les empreses, especialment les pimes, a innovar i integrar els últims serveis tecnològics a la seva activitat empresarial. L’objectiu és dotar-les de totes les eines disponibles per potenciar la seva competitivitat.  

Es tracta d’un projecte que desenvoluparan la Cambra de Barcelona, Google for Work i Altostratus Solutions, partner de Google Apps, especialitzada en ajudar les empreses en el procés d’adaptació d’eines “cloud”.  

Durant tot l’any es duran a terme activitats a la seu de la Cambra de Barcelona per sensibilitzar les pimes sobre els beneficis en la productivitat de l’ús d’eines al núvol. Així mateix, la Cambra, a través dels anomenats “Agents TIC”, coordinarà el projecte i assessorarà i resoldrà tots els dubtes de les empreses que ho necessitin.  

Des de la Cambra es considera que les Tecnologies de la Informació i la Comunicació són un dels motors del procés de recuperació econòmica. En aquesta línia, ha dut a terme una aposta estratègica basada en dos eixos d’actuació. Per una banda, la realització d’actuacions de sensibilització perquè les empreses de base no tecnològica adoptin les TIC com a eina de millora de la competitivitat i la productivitat, i per l’altra, l’impuls del propi sector TIC mitjançant la prescripció i la comercialització de productes i serveis que ajudin a dinamitzar la demanda, amb l’objectiu de generar contactes, captació de leads (oportunitats de compra) i la transformació en vendes de productes o serveis.