Sala de premsa

Notes de premsa

La Comissió d’Esports de la Cambra de Barcelona s’adhereix al SportBiz Europe

SportBiz Europe, congrés referent del sector de Sports Business, que se celebrarà els propers 28 i 29 d'octubre aterra per primer cop a Europa i es realitzarà a la ciutat de Barcelona.

23/10/2020

La Cambra de Barcelona donarà suport al SportBiz Europe, el congrés referent del sector de Sports Business, que s’organitzarà per primera vegada a la ciutat de Barcelona els propers 28 i 29 d’octubre i que es realitzarà en format virtual a causa de les condicions sanitàries. L’adhesió a l’acció respon a l’encaix i a la incidència directa en les línies de treball de la comissió d’esports de la Cambra que treballa activament per situar el territori de Barcelona com una àrea referent i de qualitat en l’àmbit de l’esport a nivell internacional.

L’objectiu de la comissió es poder aportar el seu punt de vista al voltant del binomi esport i Barcelona i fomentar el debat de treballar per situar Barcelona com  un referent en la pràctica de l’esport.

El congrés SportBiz Europe és un esdeveniment que compta ja amb 11 edicions i es posiciona com el Congrés referent del sector de Sports Business i està enfocat al networking i l’intercanvi de coneixement i promoció d’oportunitats de negoci entre clubs, lligues professionals, federacions, associacions, institucions, marques i proveïdors de l’esport, així com professionals de l’esport.

La comissió d’esports té tres línies de treball en marxa amb l’objectiu de situar Barcelona com un referent en l’àmbit esportiu tant a nivell europeu com internacional. Concretament, la comissió treballa per promoure Barcelona com a àrea d’activitat esportiva de referència i qualitat, impulsar el sector amb projectes innovadors i defensar un millor tractament tributari i una major simplificació administrativa per a les empreses del sector.

Segons l’últim Observatori de Barcelona la ciutat de Barcelona se situa per segon any consecutiu en la 7a posició com a ciutat que més s’associa a l’esport entre les 50 ciutats avaluades en el Ranking of Sports Cities 2019, elaborat per la consultora Burson Cohn and Wolfe a partir d’una votació en què persones líders d’opinió especialitzades i públic general determinen quines són les ciutats més associades a l’esport.