Sala de premsa

Notes de premsa

La Delegació a Osona posa a disposició dels ciutadans la queixa lliurada al Síndic

Es denuncia la manca d’inversions que pateix la R3 en tot el seu conjunt i reclama que les millores en aquesta línia siguin una prioritat en matèria d’inversions.

La Delegació de la Cambra de Barcelona a Osona ha presentat davant el Síndic de Greuges una queixa per denunciar la manca d’inversions que pateix la R3 en tot el seu conjunt i reclamar que les millores en aquesta línia siguin una prioritat en matèria d’inversions. A més, la queixa també denuncia que es formalitzi un traspàs efectiu i total de la competència de Rodalies a la Generalitat de Catalunya. La R3 és l’única línia que circula en gran part per via única, des de Montcada bifurcació fins a Puigcerdà, i el desdoblament del tram Montcada bifurcació-Vic ha estat subjecte de debat des de finals del segle XX.

La queixa està oberta tots aquells ciutadans i ciutadanes que s’hi vulguin sumar. Per fer-ho tan sols s’haurà de descarregar el document de queixa adjunt i adjuntar-lo com a “Document 1” al següent formulari del Síndic de Greuges, on heu d’omplir les dades personals.