Sala de premsa

Notes de premsa

La Delegació al Vallès Oriental connecta emprenedors amb empreses industrials

Amb el suport del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat, s’ha posat en marxa el Programa d’Emprenedoria Corporativa que pretén trobar sinergies entre startups tecnològiques i empreses industrials.

Les Cambres de Comerç Catalanes, amb el suport del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, aposten per la connexió entre les empreses industrials i els emprenedors amb el Programa d’Emprenedoria Corporativa, posat en marxa el 2015 i presentat ahir a la delegació de la Cambra de Barcelona al Vallès Oriental.

A la presentació hi van assistir una vintena d’empreses de la demarcació, com Lucta, Bericap, Cosmos Aromatica Internaciona, Grupo Grifols, Gallo, Paver, ITT Grupo, entre d’altres, per compartir amb el Director del Programa Catalunya Emprèn, Pere Condom, els reptes d’aquest projecte d’Emprenedoria Corporativa.

L’objectiu del programa és fomentar la innovació oberta, la relació d’startups tecnològiques amb empreses industrials i les que promouen la creació o inversió d’empreses industrials i tradicionals en pimes o startups. És un programa gratuït que pretén trobar solucions als reptes d’innovació a través d’altres empreses o startups i vol potenciar la capacitat innovadora d’aquestes perquè esdevinguin més competitives.

La delegació de la Cambra al Vallès Oriental complementa el projecte amb cursos per a empresaris i directius com el Programa de venda de l’empresa, dirigit a propietaris o directius que es plantegen processos de creació de valor i/o compravenda o, el Programa d’estratègia digital d’èxit, adreçat a responsables comercials i/o de màrqueting i a tots aquells encarregats del desenvolupament de les vendes en canals digitals.