Sala de premsa

Notes de premsa

La iniciativa “A Badalona som bons!” injectarà al comerç local 377.500€

La comercialització dels bons s’iniciarà el proper dilluns, 28 de novembre, i permetrà gaudir d’un descompte del 40% en les compres realitzades als establiments adherits a la campanya.

L’Ajuntament de Badalona junt amb la col·laboració de la Cambra del Barcelonès Nord i l’Associació de comerciants de la Salut posen en marxa la iniciativa de bons de descompte per impulsar el comerç de proximitat, contribuir a la promoció dels negocis locals i ajudar els ciutadans a fer front a la inflació de preus en la seva cistella de la compra. Així ho han presentat en roda de premsa l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents; el president de la Cambra territorial del Barcelonès Nord, Pere Alemany; i la presidenta de l’Associació de comerciants de La Salut, Nuria Rodríguez.

Sota l’eslògan A Badalona som Bons!, la campanya de promoció oferirà un màxim de tres bons de descompte, a totes les persones empadronades a la ciutat de Badalona i que tinguin més de 18 anys, per ser emprats en les seves compres als comerços adherits a la iniciativa. Concretament, a través de la plataforma badalona.bonoconsumo.es, els ciutadans podran adquirir els bons de descompte instantàniament i consulta la relació d’establiment adherits.

La iniciativa que s’iniciarà el proper dilluns, 28 de novembre, i s’allargarà fins al dissabte, 24 de desembre, permetrà que els usuaris participants puguin gaudir de fins a 30 euros en bons, només pagant 18 euros. Oferint així un descompte d’un 40% en les seves compres realitzades als establiments adherits a la campanya.

L’acció injectarà al comerç badaloní un total de 377.500€, dels quals 151.000€ seran fruit de la iniciativa. En total, 37.750 bons estaran a disposició dels badalonins i badalonines per tal de poder utilitzar-se  entre el comerç adherit contribuint-ne al seu coneixement i dinamització. De fet, els organitzadors subratllen que com a resultat d’aquesta aposta s’assoleix un efecte multiplicador de la inversió del 2,5, és a dir, que per cada euro invertit en l’acció s’estan generant 2,5€.

Tanmateix, i per tal d’apropar els beneficis a tot el conjunt de la població, des del consistori municipal es posarà en marxa un punt d’atenció presencial on poder adquirir els bons. Concretament, l’Oficina de Turisme de Badalona, situada al carrer de Francesc Layret, 78-82,  permetrà acostar el propòsit a tot el conjunt de la ciutadania.