Sala de premsa

Notes de premsa

La Xarxa de negocis Cambra genera més de 50.000 euros entre el grup de treball de L’Hospitalet

La iniciativa, que ja porta un any implantada al territori, ha propiciat el tancament de 100 accions de negoci fruit del dinamisme i activitat de la trentena de membres que integren el grup de treball territorial.  

La Xarxa de negocis Cambra fa balanç del seu primer any establint aliances entre empreses del territori. La iniciativa, que agrupa actors empresarials representatius de tota la cadena de valor, ha permès generar un negoci al territori de gairebé 60.000 euros en conjunt.  

Concretament, el grup de treball de la Xarxa ubicat a L’Hospitalet compta amb una trentena d’empresaris/es i autònoms/es actius que es reuneixen setmanalment amb l’objectiu de compartir oportunitats de negoci i teixir sinergies en pro del desenvolupament empresarial. De fet, el grup ha organitzat al llarg d’aquest primer any més de 40 reunions de treball.  

Fruit d’aquesta quarantena de trobades setmanals, que setmanalment se celebren a la seu de la Cambra territorial, a la Gornal Activa, s’han pogut tancar més de 100 negocis territorials que en global han generat una xifra total de negoci de 57.828 euros. Aquesta quantia és resultat de sumar el valor generat per cada transacció tancada entre els membres en el marc de la plataforma 

En aquest sentit, la Xarxa de negocis Cambra va celebrar el passat mes de gener la jornada Xarxa Addictes, una iniciativa per fer balanç de l’activitat sorgida en el marc de la plataforma i que va destacar aquells membres més actius del territori. Així, l’espai de negoci va reconèixer l’activitat i l’impuls dels empresaris Ricard Arriaga d’Action Coach, com el membre amb més activitat de la Xarxa, i Toni Moriana de Assemercat, com el que més oportunitats de negoci ha generat en el marc de la iniciativa. 

No obstant això, en termes globals, la Xarxa ha contribuït a generar negoci per valor de més d’1 milió d’euros, fruit de les més 500 iniciatives de negoci tancades a través del projecte. L’aposta aglutina més de 130 empresaris i empresàries actius distribuïts en fins a set grups de treball. A més, el dinamisme de la Xarxa s’ha materialitzat també en què s’han organitzat més de 180 jornades de treball per forjar aliances i compartir oportunitats de negoci.  

Noves millores per impulsar la interrelació entre els membres 

La Xarxa de negocis Cambra, liderada per la Cambra de Comerç de Barcelona, referma el seu compromís per erigir-se en la plataforma de negoci i contactes empresarials més representativa i arrelada al territori, per la qual cosa s’implementaran millores que fomentin la interrelació entre els membres i els diferents grups de treball. Concretament, els impulsors destaquen que s’incorporaran millores en l’aplicació mòbil de treball per tal d’impulsar la participació i el negoci aportat per cada un dels membres; i també s’establiran espais i dinàmiques de treball en grups que incentivin el contacte i la interconnexió.   

A més, en el cas de L’Hospitalet, el projecte va incorporar, ara fa pocs mesos, un nou grup de treball per donar cobertura l’àrea nord del Baix Llobregat. Concretament, es va habilitat un  grup de treball a Sant Feliu de Llobregat amb el propòsit de reunir empresaris i empresàries setmanalment amb la mateixa filosofia que ho fa el grup de L’Hospitalet.