Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra del Vallès Orientali la Unió Empresarial Intersectorial–Cercle d’Empresaris sumen forces en benefici de les empreses de la comarca

Ambdues col·laboraran en l’impuls d’actuacions conjuntes i compartir avantatges en benefici dels seus afiliats, així com en la projecció econòmica i social de l’entorn

La Cambra del Vallès Oriental i la Unió Empresarial Intersectorial – Cercle d’Empresaris (UEI) han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’impulsar actuacions conjuntes, compartir avantatges en benefici dels seus respectius afiliats i afavorir les seves iniciatives, així com treballar de la mà per a la projecció econòmica i social de l’entorn.

El text de l’acord ha estat signat aquest dilluns pel president de la Cambra del Vallès Oriental, Jaume Aragall, i el director general de la UEI-Cercle d’Empresaris, Joaquim Colom.

Ambdues entitats s’han compromès a treballar plegades en benefici de les empreses del Vallès Oriental. Així, els socis de cadascuna de les dues organitzacions podran participar a actes oberts com conferències, tertúlies, cicles temàtics i reunions congressuals convocats per l’altra entitat.

També es contempla que els socis de la Cambra gaudeixin de descomptes en activitats organitzades per la UEI-Cercle d’Empresaris, així com en aquells convinguts per la UEI amb tercers. Aquest mateix principi s’aplicarà als socis de la UEI-Cercle d’Empresaris per a les activitats que convoqui la Cambra.

El conveni signat entre la Cambra del Vallès Oriental i la Unió Empresarial Intersectorial – Cercle d’Empresaris tindrà una vigència de 4 anys, ampliable anualment un cop esgotat aquest termini.