Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra del Vallès Orientali la Unió Empresarial Intersectorial–Cercle d’Empresaris sumen forces en benefici de les empreses de la comarca

Ambdues col·laboraran en?l’impuls?d’actuacions conjuntes i compartir avantatges en benefici dels seus afiliats, així com?en la projecció econòmica i social de l’entorn.?

La Cambra del Vallès Oriental i la Unió Empresarial Intersectorial – Cercle d’Empresaris (UEI) han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’impulsar actuacions conjuntes, compartir avantatges en benefici dels seus respectius afiliats i afavorir les seves iniciatives, així com treballar de la mà per a la projecció econòmica i social de l’entorn.

El text de l’acord ha estat signat aquest dilluns pel president de la Cambra del Vallès Oriental, Jaume Aragall, i el director general de la UEI-Cercle d’Empresaris, Joaquim Colom.

Ambdues entitats s’han compromès a treballar plegades en benefici de les empreses del Vallès Oriental. Així, els socis de cadascuna de les dues organitzacions podran participar a actes oberts com conferències, tertúlies, cicles temàtics i reunions congressuals convocats per l’altra entitat.

També es contempla que els socis de la Cambra gaudeixin de descomptes en activitats organitzades per la UEI-Cercle d’Empresaris, així com en aquells convinguts per la UEI amb tercers. Aquest mateix principi s’aplicarà als socis de la UEI-Cercle d’Empresaris per a les activitats que convoqui la Cambra.

El conveni signat entre la Cambra del Vallès Oriental i la Unió Empresarial Intersectorial – Cercle d’Empresaris tindrà una vigència de 4 anys, ampliable anualment un cop esgotat aquest termini.