Sala de premsa

Notes de premsa

Les Cambres de L’Hospitalet i el Baix Llobregat presenten la Xarxa de Negocis Cambra

A data d’avui, la iniciativa ja compta amb més de 50 empresaris/es adherits, que representen els sectors necessaris per generar oferta i donar resposta a la demanda del mercat.

Les Cambres de L’Hospitalet i el Baix Llobregat han presentat el nou servei de la Cambra de Comerç de Barcelona: la Xarxa de Negocis Cambra. Amb aquesta proposta, les cambres territorials volen promoure les sinèrgies entre el teixit empresarial d’aquesta àrea i una economia que assoleixi l’èxit gràcies a la col·laboració.

En aquest sentit, la Xarxa de Negocis Cambra es tracta d’una comunitat empresarial, a la qual ja s’hi han adherit més de 50 empresaris i empresàries, que posa a disposició de teixit productiu local una eina que servirà per impulsar els seus negocis. Aquest espai s’ha dissenyat perquè els empresaris i empresàries creïn sinèrgies i estableixin ponts amb altres negocis de la zona, per així potenciar la seva rendibilitat i competitivitat al mercat.

Per fer-ho, les Cambres de L’Hospitalet i el Baix Llobregat han creat un equip de treball a la seva àrea d’actuació, on s’hi representaran els diversos actors empresarials necessaris per generar oferta i donar resposta a la demanda del mercat. Els equips estan coordinats per un grup executiu que promou les interrelacions; col·labora en l’estudi dels negocis generats entre els membres; dinamitza l’entorn empresarial del territori dels ens camerals, i dona suport als membres perquè assoleixin els seus objectius.

La fita de la Xarxa de Negocis Cambra és que l’empresariat que s’hi adhereixi pugui incrementar fins a un 20% el seu negoci a l’any, segons l’activitat que representi. Per aquest motiu, els equips compten amb un seguit d’activitats promotores d’aliances entre els membres participants. En primer lloc, la xarxa compta amb reunions setmanals presencials d’1 hora i mitja on els membres intercanviem negocis i col·laboren conjuntament. A més, la comunitat també compta amb una aplicació pròpia, un entorn privat i exclusiu per als membres, per dinamitzar l’intercanvi de negocis. I per últim, i per crear sinèrgies amb altres membres del mateix sector d’altres xarxes territorials que les Cambres hagin posant en marxa, s’organitzaran esdeveniments sectorials.

D’aquesta forma les Cambres de L’Hospitalet i el Baix Llobregat intensifiquen la seva aposta pel territori posant en marxa una iniciativa que dinamitza el conjunt de l’economia local i contribueix al creixement i la competitivitat dels negocis del territori.