Sala de premsa

Notes de premsa

Més de 1.000 empreses han participat a les activitats de la Cambra al Bizbarcelona

A les ponències a l’espai del Bizexporta hi han assistit 570 persones i més de 210 a les de TIC.

02/06/2017

Més de 1.000 empreses i emprenedors s’han beneficiat de les accions de la Cambra de Comerç de Barcelona durant el Bizbarcelona 2017. D’aquestes, 170 han rebut algun tipus d’assessorament i gairebé 800 empreses i emprenedors han assistit a les diferents conferències organitzades per la Cambra de Barcelona, sobretot a l’espai BizExporta, on any rere any es consolida l’interès de les empreses per internacionalitzar-se.

En aquesta setena edició del saló, la Cambra ha fet una aposta especial per l’assessorament internacional i les conferències amb testimonials d’empreses, que han despertat un gran interès entre els assistents al Bizbarcelona.

Durant els dos dies de la Fira, la Cambra de Barcelona ha organitzat conjuntament amb CaixaBank 14 conferències en el marc del Bizexporta. Entre les empreses que han participat com a ponents a les xerrades amb la Cambra de Comerç de Barcelona destaquen: Everis, Eurostil, Industrias Mabel, Cafès Novell i Cacaolat.

Per altra banda, la Cambra de Barcelona també ha organitzat conferències sobre TIC, amb la participació de EresMarketing i Altostratus Solutions, S.L., així com una taula rodona de dones emprenedores formada per Gemma González (Eyfold), Cristina Castrillo (Pasticelia), Marta Tomàs (DNA Family Book) i la moderació de Rudolf Helmbrecht (Fundació Inceptum).