Sala de premsa

Notes de premsa

Pimes i emprenedors es beneficien de les activitats de la Cambra al Bizbarcelona 2018

Als tallers aportats per Cambra al Saló hi han assistit més de 700 persones i més de 200 persones han rebut algun tipus d'assesseroament per part de l'entitat.

08/06/2018

Barcelona, 2 de juny de 2018.- La participació de la Cambra de Comerç de Barcelona al Bizbarcelona 2018 ha permès que més de 1.000 petites i mitjanes empreses i emprenedors es beneficiïn dels seus serveis i accions. D’aquestes, 220 han rebut algun tipus d’assessorament i gairebé 800 han assistit a les diferents conferències organitzades per la Cambra de Barcelona.

En aquesta vuitena edició del saló la Cambra de Barcelona ha organitzat un total de 12 conferències sobre transformació econòmica i empresarial adreçades a petites i mitjanes empreses. També s’ha fet una aposta especial per les conferències amb testimonis de pimes que han explicat les dificultats que superen dia a dia i els èxits reals assolits en els seus projectes, motiu que ha despertat un gran interès entre els assistents al Bizbarcelona.

Durant els dos dies de la Fira, la Cambra ha seguit fomentant la internacionalització de les PIMEs amb els assessoraments i els tallers de l’àrea BizExporta, que any rere any es consolida en el saló Bizbarcelona. Tant els tallers com els assessoraments sobre internacionalització s’emmarquen  dins dels programes d’internacionalització de la Cámara de España i del Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER).