Sala de premsa

Notes de premsa

Miquel Valls imposa la medalla d’honor de la Cambra a Josep Vallès

Josep Vallès rep el guardó per la seva tasca al capdavant de la delegació de l’Anoia entre els anys 2003 i 2014.

La Casa Llotja de Mar ha acollit la imposició de medalles d’honor als presidents de Consell de Delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona que han deixat el càrrec recentment. El president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, ha guardonat amb la medalla d’honor de la institució als delegats de la Cambra al Berguedà, el Maresme i l’Anoia.

Josep Vallès va ser nomenat delegat de la Cambra de Barcelona a l’Anoia l’any 2003 i va finalitzar-ne la seva trajectòria recentment. En els més de deu anys com a delegat ha destacat el seu paper com a impulsor del panorama empresarial a la comarca, amb presència a la Fira d’Igualada, i també en la creació del Premi al Mèrit Exportador. També va ser l’impulsor del primer Cicle Formatiu de Formació DUAL de “Manteniment Electromecànic” a la comarca de l’Anoia.

A l’acte hi han assistit, a més dels homenatjats, l’actual coordinador de Delegacions de la Cambra, Oriol Guixà, el director de Delegacions de la Cambra, Josep Francí, i els actuals presidents de Consell de les delegacions de la Cambra.

Els presidents dels Consells de la Delegació són nomenats pel president de la Cambra de Comerç de Barcelona. Aquest càrrec de confiança de Presidència s’exerceix fins a la renovació del Ple.