Sala de premsa

Notes de premsa

Nova oferta de formació de postgrau en col·laboració amb la UVic-UCC

Els postgraus en ‘vendes nacionals i internacionals’ i ‘relacions laborals i gestió de persones’, amb acreditació de la Uvic-UCC, començaran a l’octubre de 2018.

28/05/2018

La Cambra de Barcelona ofereix a partir de l’octubre una nova edició de dos postgraus universitaris amb l’acreditació de la Universitat de Vic (Universitat Central de Catalunya). L’aliança entre el món universitari i empresarial té com a objectiu apropar la realitat empresarial, especialment de les petites i mitjanes empreses, i adaptar la formació a les seves necessitats.

Aquesta segona edició començarà aquest proper octubre de 2018, amb una programació de dos postgraus de 30 crèdits ECTS avalats per UVic-UCC: Vendes nacionals i internacionals, i Relacions laborals i gestió de persones.

Els dos postgraus tenen un enfocament molt pràctic i s’adrecen, tant a persones que ja estan dins del mercat laboral, com a les que volen treballar, i volen adquirir i millorar les seves competències professionals.

El postgrau en vendes nacionals i internacionals neix de la necessitat de molts empresaris i professionals de millorar les seves habilitats comercials en un món global amb una gran  competitivitat tant en el mercat intern com en l’extern.

Per la seva part, el postgrau en relacions laborals i gestió de persones té com objectiu final donar les eines necessàries per aconseguir millorar el clima laboral, i conseqüentment augmentar la productivitat en empreses que normalment no tenen un departament de recursos humans.

L’experiència de la Cambra de Barcelona en formació permet dur a terme aquests cursos, que s’impartiran a les oficines centrals de la Cambra de Comerç de Barcelona. Els dos postgraus començaran a l’octubre de 2018 i finalitzaran al maig de 2019, amb classes presencials els divendres de 15.30h a 20.30h i  un total de 5 dissabtes en horari de matins.