Sala de premsa

Notes de premsa

El Gabinet d’Estudis de la Cambra de Barcelona guardonat amb el XXIV Premi Joan Sardà Dexeus 2019

El reconeixement ha estat atorgat per l’estudi elaborat el passat mes d’abril sota el títol “L’economia catalana al segle XXI: balanç 2000-2017 i perspectives 2020”.

01/11/2019

Barcelona, 1 de novembre de 2019.- El gabinet d’estudis de la Cambra de Barcelona ha estat guardonat amb el XXIV Premi Joan Sardà Dexeus 2019 al millor llibre d’Economia i Empresa que atorga la Revista Econòmica de Catalunya, per l’estudi elaborat pel Gabinet d’Estudis Econòmics de la Cambra de Barcelona dirigit pel Sr. Joan Ramon Rovira, titulat: “L’economia catalana al segle XXI: balanç 2000-2017 i perspectives 2020”. L’estudi es va presentar el passat 30 d’abril a la Casa Llotja de Mar.

El reconeixement que es va lliurar durant el Sopar del Col·legi d’Economistes és exaquo amb l’estudi “The Oxford Handbook of Productivity Analysis”, Emili Grifell-Tatjé, C. A. Knox Lovell i Robin C. Sickles (Eds.), 2018.

Els Premis Joan Sardà Dexeus van néixer el 1996 i són atorgats per un jurat que esta format pel degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, el director de la Revista Econòmica de Catalunya, els membres del seu Consell de Redacció, els degans de les diferents Facultats de Ciències Econòmiques i Empresarials de Catalunya i per les persones que designi la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya. El president del Jurat és el degà, i el secretari el director de la Revista.

En l’edició anterior el premi es va atorgar al llibre econòmic elaborat per l’exconseller d’economia de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell, Albert Carreras i Ivan Planas sota el títol “Turbulències i tribulacions”.