Sala de premsa

Notes de premsa

Relleu a la delegació del Berguedà de la Cambra de Comerç de Barcelona

Joan Boix substitueix Enric Montañà en el càrrec de delegat

 

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, ha anunciat el nomenament de Joan Boix com a nou president del Consell de la Delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona al Berguedà. Joan Boix substitueix en el càrrec Enric Montañà. 

Nascut el 1954, Joan Boix és cofundador i conseller delegat de Serradora Boix, companyia amb seu a Puig-Reig dedicada a la primera transformació de la fusta per embalatge industrial. Boix també ocupa el càrrec de conseller delegat d’AEF – Aplicacions Energètiques de la Fusta, centrada en la fabricació de pèl·lets (granulats de biomassa) per a usos tèrmics; i a AVF- Aplicacions Viàries de la Fusta, centrada en la fabricació, comercialització i muntatge de barreres de contenció per a carreteres. 

El nou president del Consell de la Delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona al Berguedà compta amb una àmplia trajectòria en diferents iniciatives de caire associatiu com el Gremi de serradors i rematants de Barcelona, l’Associació de Serradors i Rematants de Catalunya (ARESCAT) o l’Associació Catalana Promotora de la Certificació Forestal (ACCF), entre d’altres.