Sala de premsa

Notes de premsa

Tech Spirit Barcelona torna el 22 i 23 de novembre a La Llotja de Mar

La Cambra col·labora, de nou, en l'esdeveniment digital i tecnològic que agruparà emprenedors, startups, inversors i corporacions.

01/10/2021

Tech Spirit Barcelona, l’esdeveniment de l’ecosistema digital i tecnològic de Barcelona que va néixer de manera espontània el febrer de 2020, tornarà a celebrar-se aquest any: la cita serà el 22 i 23 de novembre a la Llotja de Mar de la Cambra de Comerç de Barcelona, de nou espai oficial de l’esdeveniment.

Tech Barcelona, l’associació privada sense ànim de lucre que agrupa a més de 1.200 emprenedors, startups, inversors i corporacions i vertebra l’ecosistema digital i tecnològic de Barcelona, lidera de nou l’organització d’aquest esdeveniment, amb el suport d’ACCIÓ, l’agència de la Generalitat de Catalunya per a la competitivitat de l’empresa, com a partner principal; el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa; la col·laboració de Cambra de Comerç de Barcelona i les principals empreses l’ecosistema.

Tech Spirit Barcelona va ser una demostració de l’energia de l’ecosistema digital i tecnològic de la ciutat davant la cancel·lació del 4YFN i el MWC Barcelona el febrer del 2020. Ara Tech Spirit Barcelona torna per consolidar-se com un esdeveniment de referència de la comunitat innovadora local amb mirada ambició i global. Un punt de trobada amb ponents de primer nivell, els principals referents de l’ecosistema i continguts rellevants sobre la tecnologia, la innovació i l’emprenedoria.

En les properes setmanes compartirem el programa de continguts i activitats.