Sala de premsa

Notes de premsa

Tret de sortida a la campanya per captar empreses que incorporin l’FP dual al Barcelonès Nord

Amb aquesta campanya es pretén aconseguir que la majoria d’empreses que acullen alumnes en pràctiques puguin optar a participar en l’FP dual. L’aplicació de l’FP dual a Catalunya requerirà 20.000 empreses preparades per millorar la qualificació dels seus futurs treballadors.

La Cambra de Comerç de Barcelona en representació del Consell de Cambres de Catalunya i el Departament d’Ensenyament han iniciat la campanya per captar empreses del Barcelonès Nord que vulguin desenvolupar la formació professional dual.
Així ho han explicat avui al matí per part de la Generalitat, Ferran Castrillo, cap del Servei de Programes i Projectes de Foment dels Ensenyaments Professionals i Montserrat Llobet, directora dels Serveis Territorials de Barcelona-comarques. Per part de la Cambra, hi han participat, el delegat de la Cambra al Barcelonès Nord, Ferran Alberch i el director de Delegacions, Josep Francí en un acte a la seu de la Cambra a Badalona (Edifici BCIN), amb una setantena d’empresaris i agents implicats.
La campanya, que s’inicia ara i es durà a terme durant tot el 2014, inclou jornades informatives arreu de Catalunya amb empresaris de diferents sectors econòmics.