Sala de premsa

Notes de premsa

Tret de sortida a la campanya per captar empreses que incorporin l’FP dual a l’Alt Penedès

L’aplicació de l’FP dual a Catalunya requerirà 20.000 empreses preparades per millorar la qualificació dels seus futurs treballadors. Amb aquesta campanya es pretén aconseguir que la majoria d’empreses que acullen alumnes en pràctiques puguin optar a participar en l’FP dual.

La Cambra de Comerç de Barcelona en representació del Consell de Cambres de Catalunya i el Departament d’Ensenyament han iniciat la campanya per captar empreses de l’Alt Penedès que vulguin desenvolupar la formació professional dual.
Així ho van explicar ahir al vespre, per part de la Generalitat, Melcior Arcarons, director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Ensenyament i la directora dels Serveis Territorial de Barcelona-Comarques Montse Llobet, i per part de la Cambra, el delegat de la Cambra a l’Alt Penedès, Joan Amat i el director de Delegacions, Josep Francí en un acte a la seu de la delegació de la Cambra a Vilafranca del Penedès, amb l’assistència d’una trentena d’empresaris i agents implicats.