Sala de premsa

Notes de premsa

Triposona, Seidor, Casa Tió, Woodys BCN i F. Furriols, premis Dia Cambra d’Osona

Jaume Roures ha ofert una conferència que ha tractat sobre la complexitat de la situació actual i Anna Erra, alcadessa de Vic, ha tancat l'acte.

Barcelona, 10 d’octubre de 2018.- La delegació a Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona ha celebrat el Dia de la Cambra, l’acte mes emblemàtic de la delegació que cada any reuneix empresaris de la comarca. Aquest any la celebració ha comptat amb la participació del soci-gestor i fundador del grup Mediapro, Jaume Roures, qui ha parlat sobre la complexitat de la situació actual.

L’acte ha estat obert per la presidenta de la Delegació a Osona de la Cambra de Barcelona, Montse Braut; pel membre del comitè executiu de la Cambra de Barcelona, Oriol Guixà; i pel president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca. Tots tres han agraït la participació empresarial en aquest acte i han felicitat a totes aquelles empreses que avui la Cambra ha decidit guardonar ja sigui per la seva trajectòria com per la seva iniciativa professional.

La delegació, en el marc de la celebració, ha lliurat els premis Cambra a les empreses d’Osona guardonades en l’àmbit del sector agroalimentari, serveis, industrial, Responsabilitat Social Empresarial i a la trajectòria empresarial. Els guardons, que es lliuren anualment, destaquen aquelles organitzacions que contribueixen al creixement del teixit econòmic de la comarca d’Osona amb responsabilitat i compromís.

El premi a l’empresa industrial ha estat entregat per l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, a Triposona, un grup d’empreses centrat en la indústria càrnica, la farmacèutica i la logística. El guardó ha estat recollit per Jordi Aymerich i Joan Aymerich.

El ponent Jaume Roures ha atorgat el premi empresa de serveis a l’empresa Seidor, recollit per Josep Benito Martínez. Seidor és una multinacional tecnològica que ofereix un ampli ventall de solucions i serveis de consultoria. En els seus plans de futur destaquen dos conceptes clars, la internacionalització i la diversificació de negocis.

En la categoria d’agroalimentació, el premiats han estat els empresaris Xavier Castañer i Lali Molera pel negoci de Casa Tió. Un negoci amb més de 100 anys de vida que ha estat premiat per a seva transparència, proximitat i arrelament al territori.

Com a empresa Jove la delegació ha premiat a Woodys Barcelona. Un projecte liderat per Josep Dosta que al 2004 va irrompre en el mercat de l’òptica amb un producte inèdit, ulleres fetes a base de fusta.

I pel que fa al premi a la trajectòria empresarial, la Ferreteria Furriols ha estat la guardonada en la present edició. Josep Furriols ha recollit el guardó per una empresa que ja porta més de 150 anys a la comarca d’Osona i que no ha oblidat al llarg de tota aquesta etapa l’esperit de saber fet i del bon tracte.

L’acte ha estat clausurat per l’alcaldessa de Vic, Anna Erra.

Fotografies