Sala de premsa

Notes de premsa

Wolters Kluwer renova el seu acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona per impulsar la transformació empresarial

El conveni consolida a la companyia com a partner tecnològic de la corporació, el qual treballarà per promoure la digitalització del teixit empresarial barceloní.

07/04/2022

Wolters Kluwer Tax & Accounting, una de les companyies líders pel que fa al desenvolupament de solucions software, informació i serveis per a despatxos professionals i empreses, i la Cambra de Comerç de Barcelona han renovat el seu acord de col·laboració amb l’objectiu d’aportar valor al teixit empresarial barceloní, especialment, per contribuir a la transformació digital dels autònoms i les pimes del territori.

El director general de Wolters Kluwer Tax & Accounting a Espanya, Tomás Font, ha assenyalat que “a partir de les accions i projectes impulsats des de la Cambra de Comerç de Barcelona, volem col·laborar en la transformació de les empreses aportant el nostre lideratge en el sector i oferint la nostra experiència en solucions de gestió”. “Després de la crisi derivada de la pandèmia, ens trobem en un moment en el qual resulta més necessari que mai estar al costat del teixit empresarial. La nostra estratègia implica la innovació contínua i la millora del nostre conjunt de solucions per a professionals amb aquest objectiu”, ha destacat el director de la companyia.

Per la seva banda, la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca i Aparici, ha posat de relleu “la importància d’invertir en TIC i formació tecnològica per implementar una profunda transformació digital”, així com també el paper tractor del HUB cambraDigital en impulsar el creixement de les empreses. El Gabinet d’Estudis de la Cambra de Barcelona xifra en 4.000 milions d’euros la inversió en TIC feta per les empreses catalanes de més de 10 treballadors l’any 2019, un 1,7% del PIB de Catalunya.

Ferma aposta per la digitalització i suport al HUB cambraDigital

Wolters Kluwer donarà suport en els processos de digitalització a les empreses de l’àrea de Barcelona, i posarà a la seva disposició els seus serveis de gestió i continguts. A més, els farà partícips de les jornades i els esdeveniments que organitzin, així com dels projectes que poden aportar valor als associats i col·laboradors de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Després de la crisi generada per la Covid-19, la digitalització s’ha convertit en una necessitat de les empreses. Per això, amb l’arribada dels fons europeus, Wolters Kluwer col·laborarà amb la Cambra de Comerç de Barcelona per impulsar la digitalització i competitivitat de les empreses barcelonines. Alhora que promourà projectes d’innovació tecnològica i transformació empresarial i acompanyarà en l’assessorament de les actualitzacions del seu marc regulador i normatiu.

En el marc de l’acord de col·laboració, Wolters Kluwer ha anunciat també el seu suport al HUB cambraDigital, un espai dirigit a emprenedors que estan iniciant un projecte i necessiten assessorament. Es tracta d’un projecte polivalent que vol promoure les TIC, la innovació i la internacionalització, amb una àrea de coworking i unes sales de networking on els projectes poden créixer i convertir-se en negocis competitius del mercat de la innovació i el coneixement barceloní.