Sala de premsa

Agenda

Dijous 15 de novembre de 2018

19:15 h

Vic

1er Fòrum Econòmic de la Catalunya Central a Osona

El proper dijous 15 de novembre, a les 19.15h, tindrà lloc el 1er Fòrum Econòmic de la Catalunya Central a Osona al Recinte firal del Sucre de Vic, amb el títol Universitat i Empresa del segle XXI.

En aquesta ocasió, la ponència anirà a càrrec del catedràtic Xavier Sala i Martin, llicenciat en Ciències Econòmiques per la UAB, màster i Doctorat en Ciències per la Universitat de Harvard. Actualment és catedràtic a la Columbia University i ha estat professor de Yale, Harvard i la Pompeu Fabra.

Aquesta edició, que preveu l’assistència de més de 300 persones, està promoguda i coorganitzada amb la Delegació a Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona, junt amb entitats osonenques i amb el suport de CaixaBank i BBVA CX.

Les entitats que formen del Fòrum Econòmic de la Catalunya Central tenen la voluntat que aquest es converteixi en una plataforma d’interrelació entre les institucions, entitats, empreses i personalitats que configuren la societat civil de la Catalunya Central i el seu entorn.

El Fòrum que per primera vegada se celebra a Osona arriba a la seva 25a edició. L’atenció als mitjans serà de 19:15 a 19:45 i al finalitzar l’acte.