Sala de premsa

Agenda

Divendres 05 de juliol de 2019

11:00 h

Casa Llotja de Mar
Pg. d’Isabel II, 1 Barcelona

El President de la Generalitat, Quim Torra, presidirà la presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya

#MEC19

Us convidem a l’acte de presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2018, que tindrà lloc el proper divendres 5 de juliol a les 11.00h., a la Casa Llotja de Mar (Passeig d’Isabel II, 1 – Barcelona).

L’acte d’obertura anirà a càrrec del president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, el president del Consell General de Cambres de Catalunya, Miquel Valls, i del director territorial institucional de Banco Santander a Catalunya, Luis Herrero. Per la seva banda, el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, farà la cloenda de la presentació.

La 54a edició de la Memòria Econòmica fa un balanç de l’economia catalana i les seves comarques i províncies al llarg de 2018, una anàlisi que serà presentada per la directora de la publicació, Carme Poveda. Aquest any el tema monogràfic de la Memòria són els Objectius de Desenvolupament Sostenible: una visió empresarial, un tema que serà presentat per Ramon Roca, membre del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS) i president de la Fundació Fòrum. La Memòria també inclou l’anàlisi dels resultats economicofinancers de l’empresa catalana del 2018 elaborat pel catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra, Dr. Oriol Amat.

La Memòria Econòmica de Catalunya 2018 compta amb el patrocini del Banc Santander i la col·laboració del Departament de la Vicepresidència d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya.

Podreu seguir la presentació per twitter des de @presscambrabcn amb l’etiqueta #MEC19.