Sala de premsa

Agenda

Dijous 27 de febrer de 2020

21:00 h

Casa Llotja de Mar
Pg. d’Isabel II, 1 Barcelona

La Cambra clou les jornades Cambra Tech Spirit amb un sopar a la Llotja de Mar

#CambraTechSpirit

La Cambra de Barcelona organitzarà avui al vespre un sopar-còctel de cloenda de les jornades Cambra Tech Spirit, en el marc de la iniciativa Tech Spirit Barcelona.

Les jornades organitzades durant tot el dia d’avui han permès posar sobre la taula temes tecnològics i digitals tractats des d’una òptica tranversal. En conjunt, han esdevingut una oportunitat per debatre aquells aspectes que van un pas més enllà i que esdevenen iniciatives incipients i en ple procés de transformació. Concretament, les jornades han discutit sobre la revolució del Blockchain, les últimes novetats en tecnologia espacials, el futur de la mobilitat i les smartcities, i els reptes de la indústria 4.0.

El sopar tindrà lloc al Saló de Contractacions (Casa Llotja de Mar) avui a les 21h i comptarà amb la intervenció del president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, del president de Barcelona Tech City, Miguel Vicente, el director de la Mobile World Capital, Carles Grau, i un representant de la Generalitat de Catalunya, encara pendent de confirmar. A més, també hi assistiran diferents autoritats i personalitats del món polític català, del teixit empresarial i de l’àmbit acadèmic.