Sala de premsa

Agenda

Dijous 31 de març de 2022

13:00 h

Aeroport de Barcelona

La Cambra de Barcelona inaugura l’Espai Cambra al Business Center de l’Aeroport, una zona de treball dissenyada pel teixit empresarial

#EspaiCambra

Us convoquem a la presentació del nou espai de treball, adaptat a les necessitats tecnològiques, digitals i laborals actuals, que obrirà la Cambra de Comerç de Barcelona al Business Center de l’Aeroport de Josep Tarradellas Barcelona-El Prat. La inauguració de l’Espai Cambra tindrà lloc aquest dijous, 31 de març, a les 13 hores a l’espai situat a la Terminal del Pont Aeri. 

L’Espai Cambra es tracta d’una zona dissenyada perquè els empresaris, empresàries, autònoms i autònomes puguin disposar d’una àrea amb l’equipament necessari per treballar mentre es desplacen, o bé per reunir-se quan fan estades a la ciutat per motius de feina. Aquesta sala comptarà amb zones privades per fer reunions, una àrea de coworking i un espai de descans per fomentar el networking, amb màquines de refrigeris i begudes calentes.   

L’acte de presentació de la zona anirà a càrrec de la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca i Aparici, la directora de l’Aeroport de Barcelona, Sònia Corrochano, el gerent de Sleep&Fly Business Center, Francisco Ruiz. A més a més, comptarà amb la presència del president de la Cambra de Comerç al Baix Llobregat, Carles Guilera, i la directora gerent de la Cambra de Comerç de Barcelona, Eva Borràs.  

Podreu seguir la inauguració a Twitter des del compte @cambrabcn amb l’etiqueta #EspaiCambra. 

_____ 

IMPORTANT: Aquells mitjans que vulguin assistir presencialment a l’acte, per motius d’aforament i de seguretat es prega la confirmació a través del següent enllaç: https://ja.cat/g01pT.