Sala de premsa

Agenda

Dimecres 08 de febrer de 2023

10:00 h

Casa Llotja de Mar
Pg. d’Isabel II, 1 Barcelona

La Llotja de Mar reuneix més de 50 cònsols i alts representats diplomàtic d’arreu del món per donar a conèixer les Cambres i promoure el territori a l’exterior

Demà, dimecres, 8 de febrer, La Llotja de Mar acull una trobada del Cos Consular de Catalunya amb l’objectiu de donar a conèixer les Cambres de Comerç i generar espais de sinèrgia i col·laboració per apropar Catalunya als mercats internacionals.  

Durant l’esdeveniment s’espera l’assistència de cònsols i alts representants diplomàtics amb missió a Catalunya provinents de 50 països d’arreu de món com Alemanya, Suècia, Polònia, Estònia, Canadà, Mèxic, Equador, Corea del Sud, Líban i Burkina Faso, entre d’altres. També hi serà present el Cònsol General d’Ucraïna a Barcelona, Artem Vorobiov.  

La presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca i Aparici, inaugurarà l’acte on hi intervindran, entre d’altres, el president del Consell General de Cambres de Catalunya, Jaume Fàbrega i el Cònsol Major del Consolat de Mar, Jordi Domingo. La cloenda anirà a càrrec del secretari general del Cos Consular a Catalunya i Cònsol general d’Israel a Barcelona, Yosef David Sánchez-Molina. 

Mitjans gràfics: A l’inici de l’acte es dura terme una fotografia de família conjunta entre tots els representats presents a la trobada. En aquest sentit, i per motius de seguretat i aforament, és necessari que els mitjans de comunicació interessats en cobrir aquesta trobada adrecin al correu electrònic premsa@cambrabcn.cat.