Sala de premsa

Agenda

Dimarts 30 d'abril de 2019

10:30 h

Casa Llotja de Mar
Pg. d’Isabel II, 1 Barcelona

L’Economia catalana al segle XXI

#EstudisCambra

El proper dimarts 30 d’abril a la Casa Llotja de Mar tindrà lloc la presentació d’una nova publicació de la Cambra de Comerç de Barcelona: L’Economia catalana al segle XXI. Aquesta publicació fa balanç de l’evolució de l’economia catalana del que portem del segle XXI i de les perspectives per al 2030.

Per tal de poder analitzar els objectius, la metodologia i les principals conclusions de la publicació, la Cambra de Comerç de Barcelona oferirà, abans de l’acte de presentació, una prèvia informativa dirigida als mitjans de comunicació. La trobada, que tindrà lloc el mateix dia 30 a les 10.30h., anirà a càrrec del Director d’Estudis Econòmics de la Cambra de Barcelona, Joan Ramon Rovira, i també es farà a la Casa Llotja de Mar.

Seguidament, a les 12.30h., es farà la presentació de la publicació en un acte públic que serà presentat pel president de la Cambra, Miquel Valls; i el president de la taula de política econòmica i conseller delegat del Banc Sabadell, Jaume Guardiola. La clausura de l’acte anirà a càrrec de la secretària d’economia del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Mas.