Sala de premsa

Agenda

Divendres 25 de gener de 2019

10:00 h

Edifici El Sucre

Nova edició del trufforum Vic 2019

La ciutat de Vic acollirà del 25 al 27 de gener el Trufforum 2019, un espai que posa en contacte el sector professional de la tòfona per divulgar-ne els seus valors i cultura. A través de tallers demostratius de cuina amb xefs de prestigi internacional, taules rodones amb persones reconegudes del sector i conferències ofertes per experts del sector, el congrés tractarà d’una forma pràctica, multidisciplinar i constructiva el present i futur de la tòfona.

De tot el conjunt d’activitats que composen el programa se’n destaca la taula rodona on es tractaran els reptes i oportunitats de la tòfona a Europa i el conjunt d’activitats dirigides a tractar el maridatge, tòfona i turisme.

El Trufforum Vic 2019 arriba a la seva segona edició i és un espai de trobada mundial que vol promocionar l’ús responsable de la tòfona europea a les llars i restaurants. El congrés està organitzat per l’Ajuntament de Vic, el Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Llotja de Contractació i Mercat en origen de la Cambra de Comerç de Barcelona, l’European Mycological Institute i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.