Sala de premsa

Agenda

Dimecres 16 de gener de 2019

11:00 h

Casa Llotja de Mar
Pg. d’Isabel II, 1 Barcelona

Presentació de la 12a edició de l’estudi: Inserció laboral dels ensenyaments professionals 2018

#insercio2018

Us convoquem a la presentació de la dotzena edició de l’estudi Inserció laboral dels ensenyaments professionals 2018, que publica el Consell General de Cambres de Catalunya, conjuntament amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. L’acte tindrà lloc el dimecres 16 de gener, a les 11h, a la Casa Llotja de Mar.

L’estudi d’Inserció laboral dels ensenyaments professionals 2018, presenta les dades de la inserció laboral corresponent a les persones graduades el curs 2016-2017 en programes de formació i inserció, formació professional, ensenyaments esportius, ensenyaments d’arts plàstiques i disseny, i ensenyaments artístics superiors.

La presentació s’iniciarà amb unes paraules de benvinguda del president del Consell de Cambres, Miquel Valls i, tot seguit, hi intervindran el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial de la Generalitat, Joan-Lluís Espinós, i el director del Consell de Cambres de Catalunya, Narcís Bosch. La cloenda anirà a càrrec del conseller d’Educació la Generalitat de Catalunya, Josep Bargalló.