Sala de premsa

Agenda

Dimecres 20 de juny de 2018

10:30 h

Casa Llotja de Mar
Pg. d’Isabel II, 1 Barcelona

AJORNADA – Presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2017

#MEC18

Us convidem a l’acte de presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2017, que tindrà lloc el proper dimecres 20 de juny a les 10.30h., a la Casa Llotja de Mar (Passeig d’Isabel II, 1 – Barcelona).

La Memòria Econòmica fa un balanç de l’economia catalana i les seves comarques i províncies al llarg de 2017, una anàlisi que serà presentada per la Carme Poveda, directora de la publicació. Aquest any el tema monogràfic de la Memòria és la Relació Universitat-Empresa, un tema que serà presentat pel Dr. José García Montalvo, catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra. La Memòria també inclou l’anàlisi dels resultats economicofinancers de l’empresa catalana del 2017, elaborat pel Dr. Oriol Amat, catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra.

L’acte d’obertura anirà a càrrec del president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, i del director d’Institucions de Banco Santander, José María Martinez.

La Memòria Econòmica de Catalunya 2017 compta amb el patrocini del Banc Santander i la col·laboració del Departament de la Vicepresidència d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya.