Sala de premsa

Agenda

Dimarts 27 d'octubre de 2020

12:00 h

La Llotja de Mar

Presentació de l’estudi: Desenvolupament empresarial dels polígons al voltant del Circuit de Catalunya

#ImpulsemelCircuit

Us convoquem a la presentació de l’estudi Desenvolupament empresarial dels polígons al voltant del Circuit de Catalunya, elaborat pel Gabinet d’Estudis de la Cambra de Barcelona, que se celebrarà el proper dimarts, 27 d’octubre, a les 12h, al Saló Daurat de la Llotja de Mar i que també podreu seguir per streaming.

L’objectiu és analitzar el present i futur del Circuit de Catalunya com a pol d’atracció econòmic, generador d’inversions i d’ocupació. La presentació  comptarà amb les intervencions del president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, del conseller Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i del conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa. Les conclusions de l’estudi aniran a càrrec de la directora d’Anàlisi econòmica de la Cambra de Barcelona, Carme Poveda.

IMPORTANT: qui vulgui assistir a la presentació de la Llotja de Mar, atès que l’aforament serà limitat per motius sanitaris, haurà de confirmar l’assistència a premsa@cambrabcn.org. També es podrà seguir a través d’aquest enllaç.