Sala de premsa

Agenda

Dimarts 03 de juliol de 2018

10:00 h

Auditori Cambra
Av. Diagonal, 452 Barcelona

Presentació de l’Informe Territorial de la demarcació de Barcelona 2018

#InformeTerritorial18

Us convidem a la roda de premsa de presentació de l’Informe Territorial de la demarcació de Barcelona 2018, que tindrà lloc dimarts, 3 de juliol, a les 10 hores, a les oficines de la Cambra de Comerç de Barcelona (Diagonal, 452 – Barcelona).

La Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona presenten, per setzè any consecutiu, aquesta publicació, una eina d’informació econòmica local que ofereix una visió àmplia de l’evolució i de l’estructura econòmica de la província de Barcelona i de les seves 12 comarques.

De la mateixa manera, en aquesta edició, l’Informe inclou quatre monogràfics: “Enquesta d’hàbits de consum i compra a la demarcació de Barcelona”, “Especialització turística comarcal des del punt de vista de l’ocupació”, “Quines han estat les principals activitats que han generat contractació indefinida a la demarcació en els darrers anys?” i “Els ciutadans i l’economia circular”.

A la roda de premsa hi participaran el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls; vicepresident segon i president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Marc Castells; i el catedràtic d’Economia de la Universitat de Barcelona, Martí Parellada.

Podreu seguir la presentació via Twitter des de @presscambrabcn o @diba amb l’etiqueta #informeterritorial18.