Sala de premsa

Agenda

Dimarts 13 de febrer de 2018

11:00 h

Casa Llotja de Mar
Pg. d’Isabel II, 1 Barcelona

Presentació de l’11a edició de l’estudi: Inserció laboral dels ensenyaments professionals 2017

Us convoquem a la presentació de l’onzena edició de l’estudi Inserció laboral dels ensenyaments professionals 2017, que publica el Consell General de Cambres de Catalunya, conjuntament amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. L’acte tindrà lloc el dimarts 13 de febrer, a les 11h, a la Casa Llotja de Mar.

L’estudi d’Inserció laboral dels ensenyaments professionals 2017, presenta les dades de la inserció laboral corresponent a les persones graduades el curs 2015- 2016 en programes de formació i inserció, formació professional, ensenyaments esportius, ensenyaments d’arts plàstiques i disseny, i ensenyaments artístics superiors.

La presentació s’iniciarà amb unes paraules de benvinguda del president del Consell de Cambres, Miquel Valls i, tot seguit, hi intervindran el subdirector general de formació professional del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Estanislau Vidal-Folch i el director del Consell de Cambres de Catalunya, Narcís Bosch. La cloenda anirà a càrrec del secretari de polítiques educatives del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Joan Mateo.