Sala de premsa

Agenda

Dijous 13 de juny de 2019

12:30 h

Casa Llotja de Mar
Pg. d’Isabel II, 1 Barcelona

Roda de premsa de comiat del president de la Cambra

#Infraestructures19

El president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, us convida a l’última roda de premsa, que servirà de comiat de la seva etapa al capdavant de la institució, el proper dijous 13 de juny, a les 12.30h. a la Casa Llotja de Mar.

Durant la roda de premsa es presentarà l’estudi Josep Tarradellas Barcelona-el Prat, un aeroport amb capacitat per acollir 90 milions de passatgers l’any 2030?

A partir de l’anàlisi de diferents escenaris de tràfic aeri, de configuració de pistes, de relació amb el territori i d’impactes sobre l’entorn, s’identificaran possibles estratègies per augmentar la capacitat de l’Aeroport i fer front al creixement previst els propers anys de manera sostenible.

Així mateix, durant la roda de premsa el president i el director de la Cambra, Xavier Carbonell, faran una valoració del mandat que ara finalitza.

Després de la roda de premsa tindrà lloc un còctel en què el president de la Cambra aprofitarà per acomiadar-se de tots els periodistes que l’han acompanyat durant tot aquest període.

Podreu seguir la roda de premsa per twitter des de @presscambrabcn amb l’etiqueta #BalançCambra.