Sala de premsa

Notes de premsa

El Dia de la Cambra a Osona reconeix les empreses més destacades de l’any

Les empreses osonenques Ràdio Carrera; Proquimia; Intorex; Fussimanya i el Centre d’Estudis el Seminari CEES han estat escollits empreses i trajectòria emprenedora, respectivament, més significatives de la comarca d’aquest any.

La Cambra de Comerç de Barcelona, a través de la seva delegació a Osona, va lliurar ahir al vespre a l’Auditori de l’Edifici El Sucre, els Premis Cambra, coincidint amb la celebració del Dia de la Cambra a Osona. Durant el decurs de l’acte s’ha celebrat, a més, una conferència a càrrec de l’Antoni Castells, catedràtic d’economia i exconseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, sobre els nous escenaris per a Catalunya després del 9N i els factors claus de la crisi econòmica a nivell d’Europa i Espanya.

L’acte ha comptat amb la presència d’unes 260 persones entre empresaris, autoritats i representants públics de la comarca, encapçalats pel president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls i el president de la delegació de la Cambra a Osona, Josep Pujadas.