Sala de premsa

Notes de premsa

Els ajuntaments d’Abrera i el Cervelló col·laboren amb la Cambra

Ambdues institucions municipals han acordat establir un protocol d'intencions per oferir nous serveis a les empreses de la localitat.

Barcelona, 24 de maig de 2017.- L’Ajuntament d’Abrera i el Cervelló han signat un conveni de col·laboració amb la Cambra de Barcelona, per tal d’impulsar el teixit industrial i la competitivitat empresarial de les respectives àrees, mitjançant la futura posada en marxa d’una bateria d’accions adreçades a les empreses de la localitat.

La col·laboració entre ambdues institucions permetrà proporcionar al conjunt de les empreses un catàleg de serveis d’assessorament i formació. Entre els punts que destaquen en l’acord hi ha la posada en marxa d’un pla de foment de la internacionalització empresarial, que consistirà en donar suport en la iniciació de les exportacions i en l’anàlisi de mercats i oportunitats de negoci internacional. Així mateix, la Cambra establirà una oferta d’accions de formació continuada per a treballadors i treballadores de les empreses del Papiol i Sant Esteve de Sesrovires i facilitarà assessorament al conjunt del comerç de l’àrea.

Els acords que entraran en vigor aquest mateix mes i tindran una durada estipulada de 4 anys, han estat signats per l’alcalde de l’Ajuntament d’Abrera, Jesús Naharro; l’alcalde de l’Ajuntament de Cervelló, José Ignacio Aparicio; el director gerent de la Cambra Barcelona, Xavier Carbonell; i el president del Delegació de la Cambra al Baix Llobregat, Carles Guilera.

Col·laboració publicoprivada

Ambdós ajuntaments i la Cambra de Barcelona comparteixen una llarga trajectòria de promoció de l’activitat econòmica i de suport a les empreses locals, i consideren de gran utilitat compartir recursos i concertar actuacions del sector privat i el sector públic per impulsar l’activitat econòmica al territori.

La Cambra com a corporació de dret públic que té per missió la defensa dels interessos generals de l’economia i la prestació de serveis a les empreses, considera prioritari l’actuació directa al territori amb la signatura d’acords de col·laboració que permetin arribar més directament al teixit empresarial d’arreu.