Sala de premsa

Notes de premsa

Els eixos comercials més turístics tenen una ocupació per sobre del 80%

La suma dels eixos comercials de Barcelona Oberta suposen 45.960 llocs de treball a la ciutat.

12/06/2017

Els eixos de Barcelona Oberta tenen uns nivells d’ocupació molt positius, destacant especialment el Born Comerç, GaiEixample, Barnacentre, Passeig de Gràcia, Pelai i rodalies, la Rambla, Rambla Catalunya i Via Laietana, tots ells amb una ocupació dels locals per sobre del 90%.

Aquesta és una de les conclusions que es desprenen de l’estudi ‘Diagnosi de l’ecosistema d’eixos comercials associats a Barcelona Oberta’ que ha presentat avui el president de l’entitat, Gabriel Jené, realitzat per Eixos Economy Observatory, en un acte presidit per la Sra. Carmen Cárdeno, directora de comerç interior de la Secretaria d’Estat de Comerç Interior del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, qui ha fet el tancament de l’acte.

El director gerent de la Cambra de Comerç de Barcelona, Xavier Carbonell, ha donat la benvinguda als assistents a la Llotja de Mar, seu corporativa de la Cambra de Comerç de Barcelona.

En el seu discurs , ha dit que “des de la Cambra volem ser l’entitat aglutinadora i canalitzadora de totes les activitats vinculades amb el comerç de la nostra ciutat i ha agraït a Barcelona Oberta que hagin comptat amb ells per a la realització d’aquest estudi”.